Emmaljunga Duo Edge yhdistelmät, turvakaukalo, adapteri sekä isofix telakka

Hyväkuntoiset, täysin huolletut ja valmiiksi pestyt, homeettomat ja puhtaat yhdistelmät. Kaikki toimii niinkuin pitääkin.

Hyvät ja tukevat vaunut vauvasta myöhään leikki-ikään asti. Erillinen vaunukoppa on tilava ja sitä voi käyttää myös sänkynä. Kopassa on kehtotoiminto. Kesäkuumille on ilmastointimahdollisuus ja pakkasille thermo base ominaisuus.

Rattaissa on viispistevaljaat ja selkänojan säätö. Kulkusuunnan saa helposti vaihdettua heittoaisalla. 

Isot kuulalaakeroidut ilmakumipyörät kulkevat hyvin maastossa kuin maastossa sekä talvella lumessa. Vaunuissa on jämäkkä ja miellyttävä jousitus.

Vaunut saa helposti kasaan ja pyörät saa näppärästi pikalukituksen avulla irti.

Mukana vaunuihin tulee lisäksi jalkapeitot, sade- ja hyönteissuojat, rengassuojat ja hoitolaukku.

Turvakaukalon saa näppärästi kiinni adapterin avulla vaunujen runkoon. Lisäksi mukana on isofix telakka joka on helppo asentaa autoon. Turvakaukalo kiinnitetään kätevästi telakkaan.

Vaunut ja kaikki osat ovat pestyinä ja puhtaina seuraavalle käyttäjälle.

H. 460 e MYYTY

__________________________________________________________________________________________

Emmaljunga yhdistelmävaunut kantokassilla. Hyväkuntoiset, täysin huolletut ja valmiiksi pestyt, homeettomat ja puhtaat vaunut. Kaikki toimii niinkuin pitääkin.

Vaunut käyvät vastasyntyneestä myöhään leikki-ikään asti. Istuimessa on viispistevaljaat, selkänojan kallistuksen säätö ja alla iso tavarakori. Työntöaisan korkeus on säädettävissä. Kulkusuunnan vaihto tapahtuu helposti heittoaisaa kääntämällä.

Kuomussa on takana tuuletusluukku läpän alla sekä sivuissa säilytystaskut. Kankaissa on UV 50+.

Vaunuissa on isot kuulalaakeroidut umpipyörät ja hyvä jousitus. Meno erilaisissa maastoissa sekä lumella on miellyttävää.

Vaunut menevät helposti pieneen kasaan sekä pyörät saa näppärästi irti pikalukituksen ansiosta.
 

H. 260 e MYYTY

____________________________________________________________________________________________

 

Emmaljunga Duo Classic yhdistelmät. Vähän käytetyt ja siistit. Sisällä lämpöisessä säilytetty, homeettomat ja puhtaat. Kaikki toimii niinkuin pitääkin.

Hyvät ja tukevat vaunut vauvasta myöhään leikki-ikään asti. Erillinen vaunukoppa on tilava ja sitä voi käyttää myös sänkynä. 

Rattaissa on viispistevaljaat ja selkänojan säätö makuulle asti. Kulkusuunnan saa helposti vaihdettua pikalukituksella ratasistuimen kääntämällä. 

Isot kuulalaakeroidut ilmakumipyörät kulkevat hyvin maastossa kuin maastossa sekä talvella lumessa. Vaunuissa on jämäkkä ja miellyttävä jousitus.

Vaunut saa helposti kasaan ja pyörät näppärästi pikalukituksen avulla irti.

Mukana vaunuihin tulee lisäksi jalkapeitto, duo makuupussi, sade- ja hyönteissuojat.

Vaunut ovat pestyinä ja puhtaina seuraavalle käyttäjälle.

H. 380 e. MYYTY